Vijesti

ŽURNO - Poziv privatnim iznajmljivačima na prijavu za cijepljenje

Rok prijave privatnih iznajmljivača je do petka, 7. svibnja do 15 sati

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske uputilo je dopis turističkim zajednicama kako bi prikupili podatke o zainteresiranim privatnim iznajmljivačima za cijepljenje. 

Sukladno uputi Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, uskoro se planira provesti prioritetno cijepljenje privatnih iznajmljivača protiv bolesti Covid-19 (faza 3), imajući na umu kako je cjepivo trenutno najučinkovitije sredstvo u borbi sa pandemijom.

Turistička zajednica općine Baška će do petka 7. svibnja, do 15 sati, prikupljati podatke te poziva sve privatne iznajmljivače zainteresirane za cijepljenje da do navedenog roka na emai info@visitbaska.hr dostave sljedeće podatke:

  1. IME I PREZIME (nositelj rješenja o kategorizaciji objekta)
  2. DATUM ROĐENJA
  3. OIB
  4. MBO (matični broj osiguranika HZZ)
  5. MJESTO GRAD/OPĆINA (prebivališta)
  6. POŠTANSKI BROJ
  7. BROJ MOBITELJA
  8. ADRESA E-POŠTE

Iznajmljivači se mogu prijaviti osobno u uredu TZ općine Baška, od ponedjeljka do najkasnije petka (07.05.) od 8 do 15 sati, Kralja Zvonimira 114, 51523 Baška (obavezno ponijeti zdravstvenu iskaznicu)!

S ciljem pojednostavljene prijave pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se za cijepljenje prijavljuju popunjavanjem online obrasca http://bit.ly/prijava-za-cijepljenje-iznajmljivaci

Zaprimljene baze podataka dostaviti će se nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje.

Termini cijepljena ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

Prioritetno cijepljenje odnosi se samo na privatne iznajmljivače.

Ostanimo zdravi i odgovorni i osigurajmo našim gostima siguran boravak u našoj destinaciji!

NAPOMENA: Svojom prijavom dajete Turističkoj zajednici Općine Baška privolu za prikupljanje i daljnju obradu podataka u skladu s važećim zakonskim propisima, a u svrhu prijave za cijepljenje privatnih iznajmljivača te za buduće dostavljanje obavijesti o uslugama, novostima, čestitkama i događanjima.

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

13.6°

Krk, Baška
25.04.2024 14:00

Vjetar
E 2 m/s
Vlaga
-%