Vijesti

OUTDOOR 2020. - foto galerija

Iza nas je šesto izdanje Baška Outdoor Festivala, manifestacije koja se još jednom pokazala kao izuzetno popularno i atraktivno izvansezonsko događanje za posjetitelje koji su došli uživati u brojnim mogućnostima outdoor avantura u Baški!

Na šestom izdanju Baška Outdoor Festivala održala su se četiri outdoor sportska programa: Krk'n'Roll MTB Maraton, Krk Island Trail, BOF Hike tour i Zip-line.

Ove godine Krk Island Trail brojao je 500 sudionika, Krk 'N' Roll MTB maraton 200, BOF Hike 100 dok je, zbog nepovoljnog vremena, Zipline Edison brojao tek manji broj sudionika.

S obzirom na izazove s kojima smo se suočili pri organiziranju manifestacije u trenutnoj situaciji, izuzetno smo zadovoljni odazivom.
Dodatno otežanje stiglo je u vidu hladnog vremena i obilne kiše, no to nije nešto što bi zaustavilo prave ljubitelje aktivnog života! Upravo zato, bilo nam je važno održati kontinuitet i ne odustati od održavanja festivala koji outdoor entuzijastima pruža priliku da vikend provedu istražujući outdoor mogućnosti Baške.

Najviše posjetitelja nam je, očekivano, stiglo iz raznih dijelova Hrvatske, no pridružo nam se i manji broj sudionika iz Amerike, Češke, Nizozemske, Njemačke i Slovenije. 

Brojne outdoor aktivnosti u kojima mogu sudjelovati amateri i profesionalci i odlično društvo brojnih outdoor entuzijasta, zaokruženo prelijepom kulisom prirodnih ljepota Baške, osiguralo je još jedno iskustvo za pamćenje Baška Outdoor Festivala!

Pregled doživljaja s ovogodišnje outdoor pustolovine možete pročitati i u članku Novoga Lista!

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

9.6°

Krk, Baška
31.10.2020 07:00

Vjetar
E 1 m/s
Vlaga
-%