Vijesti

Novi broj časopisa Apartman Plus

Izašlo je novo ljetno izdanje časopisa Apartman Plus - specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu!

Časopis je posvećen unaprjeđenju rada privatnih iznajmljivača te i ovaj put donosi zanimljive priče s terena, savjete za bolje poslovanje i brojne primjere dobre prakse.  Među brojnim temama saznajte informacije o tome kako iskoristiti tehnološka rješenja kako biste pratili vidljivost svog objekta na raznim portalima na kojima je oglašen, pratili cijene i popunjenost konkurentnih objekata i kako biste prilagodili svoju cijenu tržištu. Poseban prilog čine primjeri predloška na 5 jezika s uputama za samostalnu odjavu gosta. Osim toga saznajte što je to nekomercijalni smještaj, kako pribaviti dokaz o uporabljivosti građevine potreban kod traženja kategorizacije ili rekategorizacije te kako upravljati oglasom na portalu Airbnb. Uz to, Apartman Plus nudi i brojne druge korisne članke o temama kao što su uređenje okućnice, prirodna kozmetika te dodatne informacije koje možete ponuditi svojim gostima kako bi njihov boravak u Hrvatskoj bio nezaboravan.


Turistička zajednica općine Baška pridružila se velikom broju turističkih zajednica pretplaćenih na ovaj časopis, koji iznajmljivačima osigurava jednostavan pristup potrebnim informacijama!

Svi iznajmljivači s područja općine Baške imaju pravo na:
- časopis u elektronskom izdanju
- besplatno savjetovanje e-mailom za sve iznajmljivače: interligo@interligo.hr 

Apartman Plus

Pristupnu lozinku za besplatno čitanje časopisa možete dobiti na: info@visitbaska.hr
 
UPUTE za čitanje časopisa na https://apartmanplus.com za računalo i mobitel:
U desnom gornjem uglu odaberite "Login" koji Vas tada vodi na Prijavu, gdje upisujete korisničko ime i lozinku

Informirani iznajmljivači donose najbolje odluke!

Nadamo se da ćete pronaći vremena za čitanje ovog izdanja časopisa gdje ćete otkriti mnoge korisne savjete, ideje i upute koje će vam pomoći u poboljšanju vašeg poslovanja.
 
Želimo vam uspješnu i dugu sezonu!

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

21.0°

Krk, Baška
21.10.2024 14:00

Vjetar
E - m/s
Vlaga
-%