Vijesti

Humanitarna pomoć za potresom stradala područja gradova Petrinje, Siska, Gline i okolna mjesta Sisačko-moslavačke županije

Jučer smo nažalost svjedočili jednoj od najvećih katastrofa koja je zadesila Hrvatsku. Snažan potres danas je pogodio i za sobom ostavio razoran trag na području Siska, Petrinje, Gline i okolnih mjesta. Sisačko-moslavačke županije.
Brojne su obitelji ostale bez svojih domova. Pokažimo svoju humanost i pomozimo unesrećenima u skladu sa svojim mogućnostima.

Prenosimo obavijest Stožera civilne zaštite Općine Baška i DVD Baška o prikupljanju humanitarne pomoći za potresom stradala područja Sisačko-moslavačke županije.

Pomoći možemo i donacijom novčanih sredstava (podatke za uplatu novčanih sredstava možete pronaći ovdje) te donacijom materijalne humanitarne pomoći prema uputama na stranici Crvenog križa.

Također ovim putem pozivamo vlasnike smještajnih objekata s područja Općine Baška, koji su u mogućnosti pružiti privremeni smještaj obiteljima stradalih u potresu, da svoju ponudu smještaja s osnovnim informacijama upute na e-mail: civilna.zastita@baska.hr 

Unaprijed zahvaljujemo na Vašoj pomoći i solidarnosti.
 Turistička zajednica općine Baška

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

10.2°

Krk, Baška
20.04.2024 08:00

Vjetar
E 1 m/s
Vlaga
-%