Vijesti

CRNA OVCA JOŠ JEDNOM DOKAZALA: DRUGAČIJE JE BOLJE

U nedjelju 19. svibnja završilo još jedno izdanje Crne ovce - festivala janjetine, individualizma, sporta i kulture. Uživali smo u bogatom programu i nezaboravnim okusima bašćanske janjetine spremljene na bezbroj načina.


Festival je započeo kulturom, otvaranjem izložbe riječkog akademskog slikara Predraga Todorovića, a završio sportski, proglašenjem dobitnika jedriličarske regate Corinthia cup – memorijal Jure Vukasović. Sve što se događalo između ta dva događaja može se opisati jednom riječju: supeeeeeeer.


Jedinstveni festival koji slavi janjetinu, individualizam, sport i kulturu u Bašku je u tri dana privukao je više od 10.000 posjetitelja koji su uživali u bogatom programu za sve generacije. Crna ovca se od sličnih događanja razlikuje po velikom broju različitih sadržaja koje okuplja ideja individualizma, različitosti i promocije „crnih ovaca“, koje se svojim talentom i djelovanjem izdvajaju iz prosječnosti. Vojko V, Krankšvester, M.O.R.T., Psihomodo pop, Korade Korlević, Splicka scena, turnir u boćanju, radionice za najmlađe i još more drugih sadržaja još su se jednom pokazali kao mamac za razdraganu publiku. Kada još pridodamo gastronomsku ponudu u kojoj je kraljevala bašćanska janjetina, dobili smo festival na koji će se gosti i u budućnosti sa zadovoljstvom vraćati.

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

32.0°

Krk, Baška
20.06.2024 14:00

Vjetar
E 2 m/s
Vlaga
-%