Vijesti

Crna ovca je "Simply the best"!

Crna ovca dobitnik je nacionalne godišnje nagrade Simply the Best! Bašćanski festival dobio je priznanje u kategoriji eno-gastronomskih sadržaja.

Nagradu Simply the best je Crna ovca dobila za kvalitetu i kreativnost manifestacije koja svojom sadržanom raznolikošću i specifičnom gastronomskom ponudom obogaćuje atraktivnost turističke ponude destinacije. Nagrade tradicionalno dodjeljuje UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Popularni festival gastronomije, popularne kulture i sporta Crna ovca, dobitnik je nagrade u kategoriji eno-gastronomski sadržaji. Time su bašćanskoj janjetini, glavnoj zvijezdi Crne ovce, i cijelom festivalu svoje priznanje odali danas na turističkoj burzi PUT, najstarijem hrvatskom B2B turističkom susretu.

Organizator Crne Ovce, Studio Conex, sponzori domaćini Turistička zajednica općine Baška i Općina Baška te glavni sponzor Valamar Riviera, kao i svi ugostitelji, putničke agencije, udruge, klubovi, prijatelji Crne ovce s područja općine Baška, ističu kako su pripreme za iduću Crnu ovcu već krenule te, kao i svake godine, imaju samo jedan cilj – nadmašiti sami sebe.

Na dodjeli nagrada u Gradcu, s bašćanskom ovcom veselili su se i brojni djelatnici turističkih agencija, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva, restoraterstva i turističkih zajednica, a Crna ovca obećala im je nezaboravan provod, ako joj se pridruže iduće godine od 15. do 17. svibnja u Baški, na otoku Krku.

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

13.6°

Krk, Baška
25.04.2024 14:00

Vjetar
E 2 m/s
Vlaga
-%