Vijesti

BAŠKA OUTDOOR 2019. - foto galerija i osvrt

Iza nas je peto izdanje Baška Outdoor Festivala, manifestacije koja se još jednom pokazala kao najposjećenije izvansezonsko događanje, s preko 3000 zabilježenih noćenja i preko 2000 sudionika koji su uživali u brojnim mogućnostima outdoor avantura u Baški!

Na petom izdanju Baška Outdoor Festivalu uživali smo u pet atraktivnih outdoor sportskih programa: Krk'n'Roll MTB Maraton, Krk Island Trail, BOF Hike tour, penjanje na penjalištu Portafortuna i zip-lineu.

Ove godine Krk Island Trail brojio je 1300 sudionika, Krk 'N' Roll MTB maraton 500, BOF Hike-a 200, Zip Line Edison 120, dok je penjalište posjetilo 30ak penjača.

Najviše posjetitelja stiglo je iz raznih dijelova Hrvatske, no brojni su bili i posjetitelji iz Slovenije, Njemačke, Austrije i Mađarske.

Pregled doživljaja s ovogodišnje outdoor pustolovine možete pročitati i u članku Novoga lista: Adrenalinska Baška za sve generacije.

Tijekom tri dana festivala uživali smo i u odličnom zabavnom programu! U petak su nas na Staroj rivi zabavljala četiri bašćanska benda, Baška Swingers, Parangal, Dr. Donkeys i Feedback, dok je za atmosferu ispred Heritage Hotela Forza bio zadužen acoustic duo Blu:Kanu. U subotu je naše umorne sportaše zagrijao popularni Elemental, a zabava se nastavila do kasno u noć na tradicionalnom after party-ju u beach baru Porto!

Brojne outdoor aktivnosti u kojima mogu sudjelovati amateri i profesionalci, odlično društvo brojnih outdoor entuzijasta, edukativna i zabavna događanja... Sve navedeno, zaokruženo prelijepom prirodom Baške, osiguralo je još jedno nezaboravno iskustvo Baška Outdoor Festivala!

Foto: Luka Tabako i Damir Jevtić

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

26.4°

Krk, Baška
14.07.2020 14:00

Vjetar
E 4 m/s
Vlaga
-%