Vijesti

23.8. Plesna predstava "Bohemian Rhapsody", 24.8.nastup klape "Zvonimir", 29.8. HIT komedija "Ocat i sin"

23.8.2019. "BOHEMIAN RHAPSODY"
Stara riva, 20 h

Plesna grupa Flame postoji i uspješno djeluje od 2003. godine. Svake godine sudjeluju na državnim i europskim prvenstvima u show dance-u te broje više od 50 zlatnih odličja, uključujući ona na tri svjetska prvenstva, dva puta u Las Vegasu i jednom u Los Angelesu.

Trilogiju plesnih glazbenih predstava ove godine zatvaraju s aktualnim HIT naslovom "Bohemian Rhapsody".

Plesni show u trajanju od sat vremena, s glazbenom podlogom grupeQueen, izvodi 7 plesača u show dance, musical formatu, a sve koreografijenapravljene su na bezvremenske hitove poput Under Pressure, We Will Rock You, Crazy Little Thing Called Love, I Want To Break Free, Bohemian Rhapsody...

24.8.2019. Klapa "Zvonimir"
Batomalj, 20 h

Klapa "Zvonimir" sudjeluje na svim manifestacijama kulturnog, tradicijskog i zabavnog sadržaja na području Općine Baška te tako prikazuje i obogaćuje turističku ponudu svojega kraja! 

Osnovana je 2005. godine, unutar Kulturnog društva "Šoto", u sklopu kojega djeluje i danas. Na njeno osnivanje, nekolicinu članova Kulturnog društva, potaknula je ljubav prema klapskom pjevanju i druženju! S obzirom na to da je sjedište društva i klape u Jurandvoru, domu Bašćanske ploče, klapa je svoje ime dobila u spomen kralja Zvonimira.

 29.8.2019. Ocat i sin
Baška Beach Camping Resort, 20:30 h

Komedija "Ocat i sin" prikazuje generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi.

Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio za život na najbolji mogući način koji je nevjerojatno komičan, smiješan, ali i vjerodostojan jer je svakidašnji i istinit.

Igraju:
Zlatan Zuhrić - poznatiji pod nadimkom Zuhra. Riječ je o zabavljaču koji iza sebe ima cijeli niz duhovitih i zabavnih projekata i čije ime svakom Hrvatu, a i šire, stavlja osmijeh na lice.
Zuhra je do sada vodio, gostovao i glumio u više od deset hrvatskih serija i emisija, a u svom životopisu ima i šest filmova te je postao jedan od najtraženijih i najomiljenijih hrvatskih komičara!
Tin Sedlar - najmanji komičar na Balkanu, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mladi (mali) i voli se šaliti na svoj račun. Hobi mu je pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove i pri kupnji alkohola. On je jednostavno mali čovjek s velikim srcem. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, trenira djecu nogomet, a nastupa kao stand up komičar u Studiju Smijeha.

Pogledajte novu hit komediju, a mi vam garantiramo smijeh do suza!

ULAZ SLOBODAN NA SVA DOGAĐANJA

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

14.2°

Krk, Baška
29.03.2024 07:00

Vjetar
E 4 m/s
Vlaga
-%