Vijesti

ONLINE EDUKACIJA

Pozivamo vas da se u četvrtak, 22. travnja u 11h, priključite predavanju "Kako povećati direktne rezervacije u pandemiji", koje će održati marketinški stručnjak Vedran Pražen. Predavanje će se odvijati online, preko Zoom platforme.

TEME EDUKACIJE: 
Camino Krk - prilika za produljenje sezone i u pandemiji

  • Pozicioniranje otoka Krka na europskoj mreži Camino puteva
  • Prilika za razvoj turističkog proizvoda izvan sezone
  • Tko su ciljani gosti i kako do njih doći

Camino Krk novi je turistički proizvod kao i dodatni motiv dolaska gostiju u pred i posezoni, a gosti su u prilici upoznati brojna mjesta te doživjeti posebno duhovno iskustvo u ljepoti krčkoga krajolika.  

O popularnosti Camino ruta govori i podatak o čak 2.500.000 pretraživanja mjesečno na Google tražilici. Tijekom 2020. godine zabilježen je značajan interes gostiju i javnosti za Camino rutu na otoku Krku, osobito domaćih gostiju te gostiju s područja Slovenije, Italije i Austrije.

Marketing u turizmu za vrijeme pandemije

  • Kako doći do direktnih rezervacija? 
  • Internet marketing savjeti
  • Google Maps - neiskorištena prilika za doći do više gostiju

Predavač: Vedran Pražen - tajnik Bratovštine Sv. Jakova
Hodočasnik i konzultant u digitalnom marketingu. Prošao preko 3.000 km na Camino rutama u Španjolskoj, Portugalu, Francuskoj i Hrvatskoj. Organizirao i vodio više hodočasničkih grupa za Camino de Santiago. Preko 20 godina iskustva u primjeni digitalnog marketinga u turizmu, autor dvije knjige iz Internet marketinga, gost predavač na konferencijama, fakultetima i stručnim radionicama.

Tijekom predavanja će se jednostavnim jezikom, bez korištenja informatičkog žargona, objasniti konkretni koraci kojima se povećava zarada u turizmu, uz praktične primjere.


PRIJAVI SE NA EDUKACIJU

CAMINO KRK - POZIV ZA UKLJUČENJE U PROJEKT

Pozivamo sve hotele, kampove i ostale ugostiteljske objekte za smještaje, pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, turističke agencije te ugostiteljske objekte da se priključe projektu Camino Krk i promoviraju svoju turističku ponudu i van ljetne sezone.

Inicijativi TZ Grada Krka i Bratovštine sv. Jakova. koja je započela krajem 2019. godine obilježavanjem prve dionica krčke Camino rute, kao hrvatskog doprinosa europskoj mreži hodočasničkih puteva koji vode prema svetištu sv. Jakova u Santiago de Compostela, pridružila se i Turistička zajednica općine Baška te ostale turističke zajednice otoka Krka!

Saznajte više informacija o Camino Krk:
caminocroatia.com/camino-krk/camino-krk-hr/

Postanite dio Camino Krk projekta i iskoristite dodatne mogućnosti besplatne promocije putem web portala projekta, kao i kroz digitalne marketing kanale vaše turističke zajednice i Bratovštine sv. Jakova, partnera u projektu.

Kome je ovaj poziv namijenjen?

Svim hotelima, kampovima i ostalim ugostiteljskim objektima za smještaj, pružateljima usluge smještaja u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, turističkim agencijama, ugostiteljskim objektima na području Turističke zajednice Grada Krka, Turističke zajednice općine Malinska-Dubašnica, Turističke zajednice općine Omišalj-Njivice, Turističke zajednice općine Punat, Turističke zajednice općine Vrbnik, Turističke zajednice općine Baška i Turističke zajednice općine Dobrinj.

Koji su kriteriji za odabir?

HOTELI, KAMPOVI I OSTALI UGOSTITELJSKI OBJEKTI ZA SMJEŠTAJ  |  PRUŽATELJI USLUGA SMJEŠTAJA U DOMAĆINSTVU I NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU
 

- Podmirene obveze prema lokalnoj Turističkoj zajednici te Gradu odnosno Općini
- Poslovanje van ljetne sezone
- Mogućnost smještaja gostiju na jedno noćenje

TURISTIČKE AGENCIJE

- Podmirene obveze prema lokalnoj Turističkoj zajednici te Gradu odnosno Općini
- Poslovanje van ljetne sezone
- Mogućnost smještaja gostiju na jedno noćenje

UGOSTITELJSKI OBJEKTI
 

·  Poslovanje van ljetne sezone
·  Ponuda otočkih specijaliteta
·  Ponuda vina vrbničke žlahtine
·  Suradnja s lokalnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (minimalno tri proizvoda)

Kako se uključiti u projekt?

HOTELI, KAMPOVI I OSTALI UGOSTITELJSKI OBJEKTI ZA SMJEŠTAJ: ispunjavanjem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

PRUŽATELJI USLUGA SMJEŠTAJA U DOMAĆINSTVU I NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU: 
ako nemate web stranicu smještaja javite se svojoj turističkoj agenciji, a ako ju imate prijavite svoj smještajni objekt putem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

TURISTIČKE AGENCIJE:
ispunjavanjem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

UGOSTITELJSKI OBJEKTI:
ispunjavanjem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

10.2°

Krk, Baška
20.04.2024 08:00

Vjetar
E 1 m/s
Vlaga
-%