Vijesti

Novi web i Instagram profil TZO Baška

Prošle smo godine u Baški, prvi puta u povijesti našeg turizma, dosegli milijunto noćenje!
Potaknuti tim velikim uspjehom, odlučili smo staviti dodatan naglasak na brendiranje i promociju destinacije. Nakon nedavno objavljenog novog imidž kataloga, stigla nam je i nova web stranica.

Turistička zajednica općine Baška nedavno je objavila novu web stranicu koja na atraktivan i jednostavan način predstavlja brojne turističke proizvode Baške. Novi dizajn stanice omogućio je funkcionalnost i preglednost prema vanjskom korisniku te je 'user-friendly'; lako se dolazi do svih potrebnih informacija preko glavnog izbornika i fiksne bočne navigacije.

Dizajn je responzivan i osmišljen da bude jednostavan, čist i intuitivan. Zadržane su prepoznatljive boje Baške radi lakšeg prepoznavanja branda i vizualne komunikacije korisnicima na mrežnoj stranici.

Stranica je dostupna na četiri jezika: hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom.

Nova stranica podijeljena je u pet glavnih sekcija: Istražite, Doživite, Planirajte putovanja, Smještaj i Multimedija. Svaka od navedenih sekcija ima i nekoliko podsekcija koje omogućuje jednostavno snalaženje na stranici te na jednostavan način prikazuju turističku ponudu Baške.

Primjerice, sekcija Istražite sadrži sve informacije o plažama, prirodi, kulturi, znamenitostima i TOP 10 atrakcija u Baški. Kalendar događanja te sve o outdoor i gastronomskoj ponudi pronaći ćete u izborniku Doživite.
Podizbornik sekcije Planirajte putovanja omogućava da na jednostavan način doznate sve što trebate znati prije i za vrijeme svog posjeta Baški, od zdravstvene zaštite i prijave boravka, do novca i parkinga.

Popis privatnog smještaja (eVisitor), hotela, kampova i kampirališta te ostalih smještajnih jedinica pronaći ćete u izborniku Smještaj, dok izbornik Multimedija nudi video i foto uvid u sve ljepote i događanja u Baški te bitne dodatke vašem putovanju, poput mobilne aplikacije, web camera, panoramskih snimki i brošure!

Novost je i posebna sekcija Kutak za iznajmljivače koji uključuje posebno obrađene teme:

  • Upute za pružanje usluga u domaćinstvu
  • Financijske obveze
  • eVisitor
  • Kvarner family
  • Uredba o zaštiti podataka

Također je posebno obrađeno i područje Kutak za vlasnike kuća i stanova za odmor. 

Nova web stranica dizajnirana je u suradnju s nagrađivanom digitalnom agencijom Nivas iz Zagreba koja među klijentima broji Microsoft, MTV, Croatia osiguranje, Hrvatsku turističku zajednicu, Nestle i brojne druge svjetske brendove. 

Uz novu web stranicu TZ Baška sada ima i Instagram profil koji možete pratiti na @visitbaska_, a u svojim objavama možete koristiti #VisitBaška ili #VisitBaska!

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

7.4°

Krk, Baška
25.04.2024 08:00

Vjetar
E 1 m/s
Vlaga
-%