Vijesti

Baška Outdoor Festival - najbolje outdoor događanje 2019.!

U subotu 22. veljače 2020. godine u zagrebačkom kinu Tuškanac održana je dodjela prvog hrvatskog Outdoor Oscara!

Prema izboru čitatelja najvećeg outdoor magazina u Hrvatskoj „People Outdoors“ dodijeljene su nagrade najboljim outdoor sportašima, projektima i manifestacijama u protekloj godini, a Baška Outdoor Festival pobjednik je u kategoriji najboljeg outdoor događanja 2019. godine! Nagradu je preuzeo Predsjednik TZO Baška i načelnik Općine Baška, Toni Juranić.

"Peti po redu, a sada i nagrađeni, Baška Outdoor Festival bio je nezaobilazan događaj za sve ljubitelje sporta i adrenalina, a mini jubilarno izdanje prošlogodišnjeg festivala ponudilo je brojne aktivnosti za sve uzraste i nametnulo se kao nezaobilazan outdoor događaj za sve goste koji vole sport na otvorenom i aktivan odmor.
Svake godine se sve više trudimo ispuniti i nadmašiti očekivanja, i vjerujem da će i ovogodišnji BOF biti izuzetno uspješan!"
 - Ivana Kovačić, direktorica ureda TZO Baška

Baška je, u sklopu 5. Outdoor Festivala, od 11. do 13. listopada prošle godine, ponudila svojim posjetiteljima željnim aktivnog odmora čak  pet atraktivnih outdoor sportskih programa koji su uključili brojne sportske i rekreativne aktivnosti, od trail trčanja/utrka, brdskog biciklizma, preko planinarenja do penjanja na stijeni i ziplinea, uz posebne pogodnosti smještaja.
Prošlogodišnje izdanje ovog sportskog festivala uključilo je i popratne priredbe, od predavanja, video projekcija do zabavnog programa i nastup poznate grupe Elemental, kao i nastupa bašćanskih bendova.
 
Ovaj uspjeh je rezultat zajedničkog rada Turističke zajednice općine Baška, Općine Baška, komunalnog društva TD Baška, lokalnog gospodarstva: Valamar Riviera hotela kao sponzora i partnera u projektu, Heritage hotela Forza i velikog broja drugih suradnika, prije svega organizatora sportskih sadržaja, a to su: Klub pustolovnih sportova Multisport (Šimunu Cimerman), HD NAVIGATIO d.o.o., Alpinistički klub Put iz Rijeke, agencija Promotiv Travel i Zipline Edison, kao i svih sudionika u destinaciji koji su se uključili u ovaj projekt, privatni iznajmljivači, ugostitelji, agencije.
 
Baška Outdoor Festival je u svom petom izdanju potvrdio da je najposjećenija izvansezonska manifestacija na otoku Krku, s preko 3000 zabilježenih noćenja i preko 2000 sudionika koji su uživali u brojnim mogućnostima outdoor avantura u Baški!

Ovogodišnje, šesto izdanje Baška Outdoor Festivala održati će se od 16. do 18. listopada!

Natrag na vijesti

Turistička zajednica općine Baška

Adresa
Kralja Zvonimira 114, 51523 BAŠKA
Open in Google maps
Tel.
+385 51 856 817
Fax.
+385 51 856 544
E-pošta
info@visitbaska.hr

13.6°

Krk, Baška
25.04.2024 14:00

Vjetar
E 2 m/s
Vlaga
-%